-
1
perc olvasás

Mi hiszünk a természetben!

A mezőgazdászokkal szorosan együttműködve folyamatos figyelemmel kísérjük az alapanyagainkat, már a magok kiválasztásától. Nem csak a zöldségek ízét, de a földet is szeretnénk megóvni a termelés során. Emiatt olyan módszereket alkalmazunk, amelyek megőrzik a talaj termőképességét, tekintettel vannak a biológiai sokféleségre és nem szennyezik a felszín alatti vizeket.

A konzerveink veszteség nélkül újrahasznosíthatóak, de a gyártás során keletkező hulladékokat is szelektáljuk, és a lehető legmagasabb százalékban törekszünk az újrahasznosításukra. Jelenleg a gyártás során keletkezett hulladékok 85%-át sikerül újrahasznosítani, és azon dolgozunk, hogy ez a szám növekedjen. Természetesen előfordul, hogy a gyártás során a termékek megsérülnek és nem hozhatóak forgalomba, ezeket a termékeket állatitakarmányozásra, állatkertek megsegítésére fordítjuk.

A természetesség a polcokra kerülő konzerveknél is fontos számunkra. Nem használunk felesleges adalékanyagokat, így tartósítószert sem. Kizárólag természetes alapanyagokból készülnek a zöldségkonzerveink, hogy egész évben a lehető legegészségesebb formában kerüljenek a vásárlóink asztalára.

Dankó Áron
Megosztás

Ez is érdekelhet