Előétel
-
15 perc

Borsó gazpacho

Borsó gazpacho
Globus zöldségkonzerv logó

Hozzávalók

  • 1 db hámozott paradicsom konzerv  
  • 1 db kígyóuborka
  • 1 kisebb fej lilahagyma
  • 6 evőkanál cukor 
  • 2 evőkanál Worchester szósz 
  • 1 db Globus zöldborsó konzerv
  • néhány levél bazsalikom
  • só, bors, fokhagyma ízlés szerint 

Elkészítés

1. lépés

Az uborkát, a megtisztított lilahagymát, a hámozott paradicsomot és a lecsepegtetett borsó konzervet helyezd egy magasabb falú tálba, majd öntsd fel kb. 1 liter hideg vízzel (itt érdemes szénsavmentes ásványvizet használni).

2. lépés

Egy botmixer segítségével turmixold teljesen egyneművé, majd ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, cukorral, finomra vágott bazsalikommal és a Worchester-rel.

3. lépés

A kész gazpachot legalább egy éjszakára helyezd hűtőbe, és tálaláskor figyelj, hogy hűtő hideg maradjon fogyasztásig.

Hasonló ínycsiklandó receptek