Főnyereményeink

Tefal Optigrill + kontaktgrill
Az automatikus grillezés érzékelővel és folyamatjelzővel ellátott Optigrill felméri az adagok méretét, számát, így képes ennek megfelelően beállítani magát, miközben a folyamatjelző állandó tájékoztatást nyújt a grillezés állapotáról. 6 féle grillező program, kivehető grillezőlapok, nemesacél kivitelezés, extra nagy cseppgyűjtő edény és 200W-os teljesítmény. Könnyed, praktikus használat, amivel a grillezés minden perce élmény.

CLATRONIC forrólevegős sütő
A konyhád középpontja lehet ez az olaj és zsírmentes, forrólevegős sütő, ami 900W-os teljesítménnyel, jelzőfénnyel, hideg tapintású fogantyúval, folyamatosan állítható termosztáttal és időzítővel segíti az idő és energiatakarékos főzést.

BOSCH botmixer készlet
Professzionális minőség, ami egyszerre sokoldalú és egyszerű. Soft touch borítású ProPuree pépesítőből, egyedi késrendszerből és számos más magas minőségű tartozékból álló szett, ami erőteljes, gyors és tökéletes eredményt biztosít.

Nyeremények sorsolása:

A három darab fődíjat, valamint a 10 db ajándékcsomagot a kampány lezárása után, sorsoljuk ki a regisztrálók között.

Sorsolás dátuma: 2019. október 14.

A nyertesek listáját a sorsolás napján a weboldal nyertesek menüpontja alatt tesszük közzé, ezt követően e-mailben is értesítjük őket a nyereményről.