Globus recept nyereményjáték

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE
A „Globus receptverseny” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a
Globus Konzervipari Zrt. (Adószám 10874406209, Cégjegyzékszám 09 10 000501 Cím 4030 Debrecen, Monostorpályi út 92.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.globus.hu weboldal üzemeltetője.
2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)
A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).
3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA
A Játék 2019.11.07.12.00 és 2020.01.30 12.00 közöt tart.
4. A JÁTÉK MENETE
4.1. Játékleírás – Globus receptverseny!
A Pályázók a www.globus.hu/receptek oldalon feltöltött, Globus konzervből elkészített ételről saját kezűleg készített ételfotóval és recepttel pályázhatnak 2019. november 25-ig (a továbbiakban: együttesen Pályázat).
A beadott pályázatokra szavazók 2019. november 26-tól, az előzetes regisztráció után leadott érvényes szavazatukkal szintén részt vesznek a nyeremények sorsolásában
Tájékoztatjuk, hogy a Játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. A www.globus.hu/receptek oldalon történő regisztráció során, illetve a Játékban beküldött pályázatban megadott adatait a Szervező kezeli. A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeinket!
Egy pályázatot a Szervező csak abban az esetben fogad el érvényesnek, ha a pályázó a receptbeküldő felületen megadja a következő adatait: receptnév, hozzávalók, elkészítési útmutató, legalább egy saját készítésű fotó az ételről, a pályázó neve és postacíme. A Szervező a pályázó recepteket bármilyen Globus konzervből elkészített (előétel, leves, főétel, saláta vagy desszert) kategóriában várja.
A Szervező csak új recepteket fogad el érvényes pályázatként.
A beérkezett, a kiírásnak megfelelő pályázatok 2020. január 30. 12.00 folyamatosan kerülnek megjelenítésre a www.globus.hu oldalon.
4.2 Nyeremények
A 2020. január 30-án 12..00-ig beérkezett receptek közül a nyerteseket a szavazó közönség választja ki. A fődíj nyertesét Pásztor Anna, a Globus nagykövete választja ki Egy beküldő több recepttel is pályázhat, de egy beküldő legfeljebb egy nyereményre jogosult.
A közönség által kiválasztott nyertes pályázó az alábbi nyereményt nyerheti meg
FŐNYEREMÉNY
100.000 HUF kézpénz nyeremény, valamint közös főzés Pásztor Annával
KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS NYEREMÉNYE
TEFAL Optigrill + kontaktgrill
CLATRONIC Forrólevegős sütő
BOSCH Botmixer szett
A 2020. január 30-án 12..00-ig beérkezett receptekre szavazők között kisorsolásra kerül 10 db Globus ajándékcsomag
4.3 Eredményhirdetés
Az eredményhirdetés időpontja, a nyereményjáték lezárása után legkésőbb 8 munkanappal!
A nyertes nevét a Szervező a www.globus.hu/receptek weboldalon és a Globus Hungária facebook oldalán hirdeti ki és teszi közzé.
A Szervező a nyertes értesítését a Játékosok által a játékfelületen megadott e-mailcímen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesül a nyereményről.
5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK
A Pályázó a pályázat feltöltésével és beküldésével elfogadja a jelen Játékszabályt.
A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.globus.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.
A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.
A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával egyben hozzájárul ahhoz, hogy a www.globus.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint a Pályázatként beküldött recepte(ke)t és az érvényes pályázathoz szükséges fotó(i)t a Szervező az általa kiadott online és nyomtatott, sajtótermékeiben felhasználja. Ennek megfelelően a Játékos tudomásul veszi, hogy Pályázatáért (recept, fotó) semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Játékban való részvétel során bocsátotta a Szervező rendelkezésére.
A Játékos szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, receptek, információk, fotók a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb jogát vagy a jelen Játékszabályban és a Felhasználási Feltételekben foglalt feltételeket, rendelkezéseket.